Leila.se
[ food and books for a sweeter life ]

Leilas supergoda och lite nyttigare Choco Chip Müsli Bars. Toppen när man behöver lite extra energi!

20 Choco Chip Müsli Bars

  1. Skär bort fästet på fikonen och hacka dem grovt.
  2. Kör dem i hushållsmixer tillsammans med kakao och kaffe.
  3. Tillsätt hälften av russinen och müslin och mixa i ett par sekunder till.
  4. Häll över massan i en bunke och rör i resterande russin, müsli och cornflakes.
  5. Hacka chokladen och blanda hälften av den med smeten.
  6. Kavla ut massan mellan två smörpapper till en cirka 1 cm tjock kaka.
  7. Smält resterande choklad i vattenbad (i en skål över kokande vatten) och pensla den över kakan.
  8. Låt stelna i kyl och skär kakan i stänger när chokladen har stelnat.

Taggar  choklad fikon kakao Russin