Klicka på bilden för att bläddra!

A Piece of Cake

A Piece of Cake är en komplett, grundläggande och färgstark bakbok fylld av Leilas läckra recept på allt från småkakor, mjuka kakor och tårtor till matbröd och knäckebröd...

Nya spännande bakverk som chocolate cupcakes, New York blueberry cheesecake och kola- och pekannötspaj varvas med klassiker som mormors goda kardemummaskorpor och nio olika smaksättningar till en vanlig sockerkaka. Briocher, fougasse från Provence, surdegsbaguette och nio sorters scones varvas med hurtbullar, danskt rågbröd, Leilas goda lingonlimpa och turbosnabb filmjölkslimpa. Dessutom finns tips på hur man bakar utan ugn.

Boken passar för såväl vana hemmabagare som nybörjare. Liksom i Leilas tidigare böcker är recepten enkla och pedagogiska att följa. Tycker du om att baka lika mycket som Leila då har du här en fantastisk bok fylld av Leilas bakverk.

I första hjälpen i köket kan man läsa om varför degen inte beter sig som den borde. Svar finns på frågor som:   Varför är kakan platt som en pannkaka? Varför smular sig småkaksdegen? Varför är brödet fullt av stora luftbubblor?

KÖP BOKEN HÄR!

Fotografier av Wolfgang Kleinschmidt

"Underbar bakbok av lika underbara Leila" - Elle Interiör.

"Look out for Leila's fantastic new baking book" - Delicious Magazine.

"Förföriska kakaor och lustfyllda bilder" - Femina.

"Tempting recipes, perfect for an alfresco afternoon tea with friends" - Food & Travel Magazine.

"Underbart. Bjud hem någon på nybakat!" - Aftonbladet.