Mina små auberginetacos är fantastiskt goda snacks till drinken, och de är super- enkla att tillreda. Jag älskar dem, och ni måste bara prova dessa grymma tilltugg. Typexempel på tilltugg som är vegetariska utan att man ens reflekterar över det.

4 Portioner

1 stor aubergine

4 msk pinjenötter

1 pkt (200 g) fetaost

1 kruka koriander
olivolja

flingsalt

svartpeppar från kvarn

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Skär auberginen i tunna skivor och lägg på ugnsplåt, pensla dem med lite olivolja, salta och peppra.
  3. Rosta aubergineskivorna i ugnen i cirka 30 minuter, tills de fått ordentlig färg och känns lite krispiga. Låt svalna lite.
  4. Rosta nötterna med en nypa flingsalt i en torr och het kastrull.
  5. Vik varje aubergineskiva och fyll med en skiva fetaost, pinjenötter och koriander.