The Easter bunny is here…

På min arbetsplats är det bråda dagar må jag säga. Det finns några som har uttryckt att de inte gillar att jag skriver om General Store i bloggen, men de måste förstå att det är liksom det jag arbetar med större delen av dagarna så det blir ju naturligtvis det som snurrar runt i mitt huvud och därmed min vardag som jag delar med mig av. Idag har jag varit i min atelje som ligger på söder i Stockholm och plåtat alla påsknyheter som påskharen kommit med i år… Snart ska jag även plåta och tipsa er om chokladgodis och bakverk som är trevligt till påsken.

20140313-190640.jpg

20140313-190724.jpg

20140313-190855.jpg

20140313-190915.jpg

20140313-190924.jpg

6 thoughts on “The Easter bunny is here…

 1. Hej Leila!
  Klart du bloggar om din store också, du är ju affärskvinna med,
  Och det är din blogg 😉

  Ha en fin helg

 2. Vilka otroligt fina påskägg! Påminner lite om Beatrix Potters sagor :-) Kommer man att kunna köpa dessa i din webshop?

 3. Men åh vilka fina påskägg!! Är så trött på de där supermoderna, skrikiga och tråkiga pappäggen de säljer i butiker nu för tiden…. jag tycker bara det är kul när du skriver om din butik, verkar ju finnas väldigt fina saker där och klart att mycket av ditt liv kretsar kring det. Du kan ju inte sitta hela dagarna och bara ge ut recept.

 4. Klart att du kan skriva om din affär, det är ju din blogg. Endel folk ska alltid hitta något att klaga på. Bry dej inte om såna gnällspikar.
  Jättefina påskägg :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *