En handbok i inredning…

Idag vill jag tipsa om min senaste bok Welcome Home i fall det skulle vara någon som missat att jag nyligen givit ut min första inredningsbok! Detta är en bok för alla stilar och till alla som vill få inspiration och tips på smarta lösningar i hemmet. Här får du tips på verkligen allt från ax till limpa och jag är säker på att den kommer till nytta.

20130923-001254.jpgHär följer en liten bildkavalkad från boken så du får en känsla av hur den ser ut. Om du redan har den så vore det kul att höra vad du tycker och om du har använt den. Skriv gärna en rad i kommentarsfältet.

20130922-235147.jpg 20130922-235139.jpg 20130922-235133.jpg 20130922-235123.jpg 20130922-235116.jpg    20130920-201042.jpg 20130920-201132.jpg 20130920-201214.jpg 20130920-201004.jpg   20130922-235109.jpg     ´

15 thoughts on “En handbok i inredning…

 1. Oh ja, jag och mina tjejer köpte den av dig på mässan i Göteborg förra året och den är helt galet ljuvlig, jag har precis gjort om lilla tjejens rum och håller på med stora och den ger mig mycket fina ideer. Ps vi tog ett kort på dig med tjejerna och du och min lilla är verkligen look-alike, kulkul.

 2. Jag älskar boken! Fick den i julklapp :) Jag har bläddrat mycket i den för att få inspiration till huset vi ska bygga i höst. Har fått många bra idéer som jag ska försöka genomföra i nya huset.

 3. Köpte boken genast när det gick ifjol och har bläddrat och läst måånga gånger.
  Så härligt med de färgglada bilderna och alla ideer! Köken (båda två) är mina favoriter. Bra med alla detaljer. Gör gärna en till!

 4. Jag fick boken på min födelsedag förra veckan och vi har precis köpt hus så vi har redan kollat in barnsängen under snedtaket och att bygga en egen sänggavel tex, och förvaring under trappen :) vårt problem nu är väl att hitta en snickare då vi inte direkt är de mest händiga människorna i Sverige :)

 5. En helt fantastisk bok proppfull med härliga idéer som jag gav mig själv i inflyttningspresent. Jag tittar lite i den nästan varje dag.

 6. Jag har den, älskar den och gav den i gåva till två vänner! Jag uppskattar bilderna, de praktiska tipsen och tänket kring att hitta sin egen, hållbara, stil. Förresten; den hade gärna fått vara dubbelt så lång! Kram!

 7. Hej Leila! Jag har tidigare berömt boken till Ulrika…och vill gärna skriva några rader även till dig. Den är ju helt makalöst bra på alla sätt, otroligt inspirerande och varje sida levererar! Hemma hos oss går boken under namnet bibel :) hahaa… Vi håller på att renovera vårt hem och vill bort från ”vit-träsket” och det är inte helt lätt att få ihop alla rum och tänka om. Med hjälp av eran bok förstår man hur snyggt olika mönster går ihop och upplevs väldigt hemtrevligt! Sen att skapa hem och få allt att flyta ihop krävs mycket tid och engagemang inget man hittar på några timmar i Ikea direkt är ju givet. Jag tycker också om ert generösa lista på all shopping i slutet av boken. Jag har provat vissa av färgkoder vilka har varit riktigt fina, en kod hade blivit fel, tror det var den mörkare bruna i ditt vardagsrum, den finns inte… Stoooort stort tack för en helt makalöst fantastiskt bok som hjälper och guidar mig ! Kram Lotta

 8. Följer din blogg dagligen o ser vad som är nytt. Skulle vara tacksam om du kunde ge recept på nyttigt fullkornsbröd
  Synd att ni har snö i Stockholm här på Bäst(Väst)kusten har vi en underbar vårdag…

  Aceda

 9. Jag fick boken i julklapp av min man! Den är precis lika underbar som jag föreställt mig! Vi flyttar snart och boken har verkligen blivit min ”Bibel”:-)
  Vill bara ha mer, mer, meeeer!!!!

  Kram
  Nina

 10. Hej Leila!

  På bild 3 ovan har du en fantastisk boktapet (bakom soffan) sim jag vill ha i bor övre hall. Vilket märke är det på den? Jag kan inte hitta det i boken.
  //Eva

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *