Bootcamp inför milen…

Just nu är jag i Turkiet med Springtime travel för att föreläsa och träna med deras fantastiska tränare. Jag satsar på att springa tjejmilen i New York i sommar så nu ligger jag i hårdträning (har aldrig sprungit en mil någonsin…) så detta ska bli intressant.
Hela familjen är med och jag är otroligt nöjd med hela konceptet! Träningen, boendet och maten är grymt bra. Ungarna älskar det och vi hinner träna och har roligt hela dagarna på ett fräscht och barnanpassat resort där det finns massor att göra! Det blir inte sista träningsresan för oss, det kan jag lova.

20140324-224353.jpg

20140324-224414.jpg

20140324-224432.jpg

4 thoughts on “Bootcamp inför milen…

  1. Så roligt, kanske man skulle gjort med hela familjen framöver. Tack för tipset! Du ser laddad ut. Kanske tjejmilen står på tur? Lycka till!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *