Salmon recipe…

Idag vill jag tipsa om ett laxrecept som passar alldeles utmärkt till både vardag och fest. Att det dessutom är busenkelt att göra är inte heller helt fel. Smakbrytningen mellan sältan i prosciutton och laxen är delikat. Skinkan runt laxen steks krispig så att den bildar ett skal runt laxen som blir riktigt saftig och god. Serveras med en enkel sallad med sparris och chevré.

This is one of my favorite salmon recipes which is so simple to make. I love the contrast between the salty prosciutto and the lean salmon. I sear the salmon until the ham it’s crisp , it’s only a minute on each side. All around. Then I let it rest for 10 minutes and the salmon is perfect and flaky inside…. Serve it with grilled asparagus and goats cheese. Yum!

Leilas Laxrecept, Leilas salmon, recipe, Salmon recipe, Laxrecept

One thought on “Salmon recipe…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *