Premiär! Leilas Supermat Säsong 2 – A Fresh Start

_MG_8021

Ikväll är det äntligen premiär för säsong 2 av min serie Leilas Supermat!
Första avsnittet sänds ikväll 2/2 kl. 21:30 på Sjuan och därefter följer ytterligare 9st nya härliga avsnitt fyllda med inspiration och lättlagad, hälsosam mat (och lite söta nyttigheter förstås!). Här på leila.se hittar ni alla recepten från det här och kommande avsnitt, har du inte möjlighet att se programmet enligt tablån kommer allt finnas tillgängligt på Tv4play.
Skriv gärna någon rad här om vad ni tyckte om programmet, jag är så nyfiken på era kommentarer! Vi ses i rutan!

_MG_7998

4 thoughts on “Premiär! Leilas Supermat Säsong 2 – A Fresh Start

  1. Tack för tipset om solrosfrön istället för mandel, har en allergisk dotter som inte kan äta mandel. Det ska jag prova !
    /Helena

  2. Testade att göra din nyttiga fudge från förra säsongen idag, efter att ha tänkt på den varje dag sedan jag såg avsnittet…. Valde bort mandlar och körde solrosfrön helt enkelt och det blev otroligt gott. Har barn som inte tål mjölk, mjöl, ägg, soja och nötter. Då blev denna fudge underbar och god att överraska dem med. Ska såklart se även denna säsong! TACK!! //Maria

  3. Hej! Älskar programmet! Tittar på det med min 3-åriga son som tycker om att laga mat, han tycker att allt ser jättegott ut och så lagar vi mat och bakar tillsammans efteråt :) Tack för all inspiration!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *