Leila.se
[ food and books for a sweeter life ]

Leila Lindholm

Leila älskar att resa och har tidigare bott och arbetat i New York. Numera bor Leila i en gammal trävilla i Sörmland med sin man Mårten, Walter 3,5 år och deras nyfödda dotter.

I bloggen Freshly baked bloggar Leila om maffiga bakverk, matlagning, inredning och sin vardag som förläggare, författare, programledare och mamma.

Leila driver en konceptbutik Leilasgeneralstore.com och jobbar internationellt med sina böcker som nu finns att köpa på en mängd olika språk, i cirka 20 länder. Hon är utbildad kock men de flesta förknippar mest Leila med sina bakprogram i teve. Leilas största intressen utöver matlagning är att inreda sitt hem och hon väljer tusen gånger hellre att gå in i en inredningsbutik framför en klädaffär. Den tionde december blev Leila mamma igen till sitt andra barn så just nu är hon mammaledig. I bloggen bloggar Leila om sin vardag och saker som inspirerar henne!


Erika Kits Gölevik

I bloggen Healty Living inspirerar Erika till ett skönt och hälsosamt liv. Ett liv där du är den bästa versionen av dig själv!

Erika har jobbat med träning i 15 år, de senaste åren även som lic. personlig tränare. Hon är även journalist med fokus på träning och hälsa, samt författare till boken Äta, träna, leva.

Viktigaste (och härligaste) livsuppgift är dock den som mamma till Knut 3 år. Här hittar ni Erikas blogg Healty Living.


Ulrika Magnusson

Att skapa och sprida skönhet är Ulrikas mission här i livet. Tillsammans med mannen i sitt liv driver hon In my Garden, ett litet Bed & Breakfast i Mariefred.

Med ett förflutet som reklamstylist och fotogallerist jobbar Ulrika idag vid sidan om B&B verksamheten med olika inredningsuppdrag.

Ulrika och Leila har jobbat tillsammans i många år och hon har bland annat gjort scenografin till programserierna "Leila Bakar" och "Leila på landet" som visats i TV4. I Ulrikas blogg får du föja hennes dagar och alla hennes projekt. Just nu jobbar Ulrika med ett drömprojekt tillsammans med Leila; En inredningsbok som kommer ut i höst.


Kristina Andersson

Kristinas filosofi är en enkel. Det handlar om balans, kvalité och smarta val. Det finns inga måsten och förbud - du bestämmer! Frågorna du ska ställa dig är: Hur vill DU må? Hur vill DU känna?

Kristina är näringsfysiolog (fil.mag. i nutrition), funktionell tränare, föreläsare och författare.
Hon drivs av fascinationen över hur vi, genom vår livsstil, kan påverka vår kropps funktion (frisk - sjuk, stark - svag, stel - rörlig, pigg - trött, glad - deppig). Att bry sig om vad man äter handlar inte om att vara smal eller tjock utan om att ge kroppen de byggstenar den behöver för att fungera optimalt. En utseendemässigt perfekt kropp kan bli en härlig bonus! Inspireras till ett hälsosammare liv i bloggen Healthy Eating.


Kitty Lingmerth

Hos Kitty får ni inspireras till träning och hälsa. Hon går igång på hög puls och mjölksyra i benen och älskar utmaningar i olika former!

Träning har alltid varit en stor del i hennes liv och hon har sysslat med allt från fotboll till dans. Kontrasterna är det som inspirerar henne! Till grunden är Kitty utbildad Lic. personlig tränare och artist och älskar charmen att kombinera dessa två yrken! Kittys vision är att det ska vara roligt att träna, för genom glädje skapar vi motivation, och genom motivation skapar vi resultat. Det är det som är nyckeln till att lyckas med våra mål!

Kitty ser kroppen som en enhet där funktionell träning står i centrum. Ta del av hennes kunskap som lic. personlig tränare, dansare och mamma till två barn!

Häng med här för hälsotips, träningsövningar och kanske kan du även lockas till goda och nyttiga recept med ämnet hälsa i fokus. Välkomna!

"Det finns inga lata männiksor, bara människor med kraftlösa målsättningar - dvs målsättningar som inte inspirerar dem." - Anthony Robbins.

Kitfit - blogg!Sofi Arnholm

Efter att ha jobbat med varumärken och design i drygt 15 år, valde Sofie att ta klivet ut i det okända och satsa helhjärtat på en av sitt livs stora passioner; inredning!

Sofie Arnholm delar i sin blogg Sofine design med sig av det som inspirerar, engagerar och motiverar henne. Mycket inredningsinspiration blir det förstås, men även snapshots från Sofies liv som egenföretagare, 3-barnsmamma, träningsperiodare och New York-a-holic.

Nu driver hon egna företag, SoFine Design, där hon jobbar med allt från att rita om planlösningar och projektleda renoveringar till att inreda hem och miljöer.