Alltså, denna fudge borde vinna någon form av utmärkelse. Den är så vansinnigt god och enkel att göra. Dessutom enbart gjord på naturens godsaker och du behöver inte koka den, det är bara att mixa ihop och njuta. Alla som smakat den ÄLSKAR den!

ca 24 bitar

  • 150 g skållad sötmandel
  • 1/2 tsk flingsalt 
  • 1/2 dl kokosolja 
  • 1 nypa vaniljpulver 
  • 3/4 dl lönnsirap
  • 3/4 dl kakao av god kvalitet
  • valfritt: mörk choklad, smält
  1. Mixa mandeln i en matberedare tills det blir ett pulver.
  2. Tillsätt flingsalt och kokosolja och mixa slätt.
  3. Addera vaniljpulver, lönnsirap och kakao och mixa hastigt tills det går ihop till en slät massa.
  4. Platta ut massan på en liten plåt eller bricka med bakplåtspapper.
  5. Kyl tills det stelnat. Ta ut och skär till rektangulära i önskad storlek. Bred ev smält, mörk choklad över. Förvara i kylen.

Taggar  choklad freshfoodie glutenfri superfood supermat