The Mandarin Oriental Hotel

Det här hotellet är verkligen värt ett besök om man inte bor på där. Maten är grym. Har man varit i Thailand länge så kanske man är sugen på att äta en god hamburgare, ceasarsallad eller en club sandwich här. Men gå inte dit i flip-flop om du vill bli insläppt för det är ett exklusivt hotell så det är viktigt att ha en vårdad klädsel. 

The Mandarin Oriental Hotel
Charoenkrung Soi 40  48 Oriental Avenue,

Bangkok 10500, Thailand
02-659 9000 
www.mandarinoriental.com/bangkok


The Greyhound Café

The Grey Hound Café finns på flera adresser i Bangkok. De har en fusion food-inspirerad meny (blandning av västerländsk och asiatisk mat). Man kan till exempel äta supergod pasta där så varför inte en lyxig pasta med pilgrimsmusslor?  Äter man här när man är i Paragon kan man passa på att strosa runt där också, före eller efter. De har en väldigt innovativ meny och är verkligen värt ett besök. 

The Greyhound Café
Khlong Tan, Khlong Toei  
Bangkok 10110,
Thailand
02-6648663 
www.greyhoundcafe.co.th


Eat Me - Bangkok

Det här är ett mysigt, litet trendigt ställe med modern och vällagad mat. Perfekt för en romantisk date. Du kan välja mellan att äta inne i restaurangen eller på deras uteservering.

Eat Me - Bangkok
Silom  20 metres off Convent Rd. (in Soi Pipat 2),
Bangkok 10500
Thailand
02-238 0931
www.eatmerestaurant.com


Street Food

Thailand är verkligen ett land där man kan vara säker att den fräschaste maten serveras på gatan, för det är sådan enorm omsättning av maten där. Den godaste thaimaten har jag definitivt ätit på gatan. Här kan man äta pad thai och andra klassiska thairätter superbilligt och det är verkligen fräscht. Man ser vad som händer med maten eftersom den tillagas framför ögonen på en. Exotiska frukter hittar man också längs med gatorna så det är ett perfekt tillfälle att passa på att äta exotiska frukter. 


Bed Supperclub

Den här restaurangen erbjuder både mat och underhållning. Det är en set menu: Det är en fem, eller sjurättersmeny som bestäms utav köket. Det är ett ställe som man måste boka bord på. Är inte bara en upplevelse att gå dit, det är även underhållning under middagen. Från konst till akrobatik och bli spådd av en spådam. Allt samtidigt som du ligger på en divan. 

Det är helt klart ett annorlunda och underhållande restaurangbesök som troligtvis inte liknar någonting du varit med om tidigare. 

Bed Supperclub
26 Soi Sukhumvit 11,
Sukhumvit Road,
Klongtoey-nua, Wattana,
Bangkok 10110
Thailand
www.bedsupperclub.com/bangkok