The Sloane Square hotel

Hotell med bra shoppingläge

Sloanes Square Hotel är perfekt att checka in på när man är i London för en shoppingweekend. Sloanes ligger väldigt strategiskt placerat på Sloanes Square i Chelsea med närhet till både Knightsbridge och King’s Road, så nära att man till och med kan slinka förbi och lämna av en del av kassarna om man skulle vilja innan man fortsätter. Hotellet är trevligt och fräscht med sköna sängar. Att bo centralt i London kostar rätt mycket men bokar man i god tid kan man också få ett hyfsat bra pris här.

The Sloane Square hotel
7-12 Sloane Square
Tel: +44 (0) 207 896 9988
www.sloanesquarehotel.co.uk


  Blakes Hotel

  Boutiquehotell med lyxig känsla

  Är man ute efter att kosta på sig något extra till exempel om man ska fira en bröllopsdag eller liknande, är Blakes ett bra val. Det här är ett lyxigt litet boutiquehotell som jag tycker kan passa bra för en romantisk weekend. Alla rum är individuellt inredda så inget är det andra likt. Inredningen är smakfull och i källaren finns en mysig bar och restaurang. Blakes är känt bland modefolket och ibland bor det också olika slags celebriteter här.” Jag vet att Madonna varit gäst här.

  Blakes Hotel
  33 Roland Gardens
  www.blakeshotels.com

   Sydney House Chelsea

   Okänt men bokningssäkert

   Detta hotell har ett bra läge mellan King’s Road och Fulham Road. Här bor man centralt med närhet till populära restauranger som Toms Kitchen, Kurobuta och The Ivy. Jag väljer ofta det här hotellet om jag är på Londonbesök för att jobba. Det är fräscht och trevligt och det brukar nästan alltid finnas lediga rum om man behöver boka med kort varsel. Dessutom är det prisvärt. Det är ett enklare boutiquehotell som är litet, intimt och mysigt. Be om rummet högst upp med egen takterass. Det är fantastiskt när vädret tillåter.

   Sydney House Chelsea
   9-11 Sydney Street 
   Chelsea, London 
   Tel: +44 (0) 207 376 7711
   www.sydneyhousechelsea.com

    Number Sixteen

    Med personligt inredda rum.

    Number Sixteen ligger mitt i mellan Chelsea och South Kensington. Hotellet är ett av hotellen i kedjan av Firmdale Hotels som har fantastiskt mysiga hotell i London och New York. Alla är personligt inredda i en contemperary style. Surfa in på sidan och kolla in deras vackra rum.

    Number Sixteen
    16 Sumner Place
    Tel. +44 (0) 20 7589 5232
    www.firmdale.com