Leilas Supermat

I Leilas Supermat öppnar Leila upp dörren till sitt privata kök, men vi får även se henne laga både vardagsmat och festmat i den härliga trädgården, i växthuset och i ateljén.

Leila Lindholm bjuder på fräsch och nyskapande supermat, lagad med rena råvaror och superfood-ingredienser. Hon tar ett nytt grepp om gamla klassiker och gifter ihop nyttigt med gott i recept som passar hela familjen. Hon delar dessutom med sig av sin medvetenhet kring mat och lyfter fram råvarornas egenskaper. 

Visas hösten 2016 på Sjuan och Tv4 play - torsdagar 21.30.


Kockarnas kamp Tv4

Leila tävlar mot andra mästerkockar i den populära matlagningsserien Kockarnas kamp.

Kockarnas kamp är en svensk matlagningsserie som sändes under hösten 2015 i Tv4. Här får vi följa Leilas kamp mot de andra mästerkockarna i olika matlagningsdueller under ledning av Pär Lernström. De utsätts för tuffa prov och till sist står en av dem som vinnare.

De tävlande är Leila Lindholm, Karl Ljung, Robert Maglia, Peter J Skogström, Alexandra Zazzi, Robert Nilsson, Stefan Holmströmoch Nils Molinder.


30 november var det premiär för Leilas söta jul!

Leilas söta jul

Leilas söta jul sändes under december och januari 2011-2012.

30 november, klockan 21.00, var det premiär för Leilas söta jul på Sjuan.

Leilas söta jul sänds i sex avsnitt och där kommer hon att tipsa och inspirera om massor av söta recept på bakverk och godis som är perfekt till jul. Leila kommer även att ge Er de bästa tipsen på desserter som passar bra till julbordet och såklart även ge de bästa tipsen inför nyårsfesten. 

Varje avsnitt har ett nytt spännande tema och hela serien kommer att avslutas med en traditionell julgransplundring. 


Leila bakar i Frankrike!

Leila bakar i Frankrike i Tv4 plus

Leila Lindholm bakade i Frankrike under sommaren 2011!

I 13 avsnitt inspireras hon av franska läckerheter men bjuder också på klassiska svenska bakverk. Till strandhuset i Bordeaux kommer hennes familj och nyvunna franska vänner för att smaka av hennes ljuvliga kakor och tårtor.

I ett vackert strandhus nära havet, bland vingårdar och creperier, huserar Leila i sommar. Här bakar hon läckra sötsaker, inspirerade av den franska baktraditionen men också av klassiska svenska bakverk. Hon bjuder dessutom på flera enkla recept som passar bra till lata sommardagar. 

I säsongens första program, bjuder Leila på en sommarfest i trädgården. Senare i programserien bakar hon den perfekta picknickmaten och bjuder sin familj på en strandutflykt. Det blir också cupcake-kalas med traktens barn och hungriga surfare bjuds på smaskiga woopies.

Leila åker också på små utflykter, bland annat till den lokala bagaren, till fruktmarknaden och till en vingård.


Leila’s HOME DELIVERY (Tv4 plus hösten 2010)

I det sköna programmet Leila’s HOME DELIVERY gör Leila hembesök hos fantastiska och intressanta personer.

Leila går husesyn, röjer runt i köket, intervjuar och bjuder på sig själv och grymt smarriga recept och inspiration.

– Att göra den här typen av teve är ett helt nytt äventyr för mig. Jag har fantastiskt roligt och har hängt med alla möjliga karaktärer. Mina gäster har avslöjat så mycket intressant och personligt om sig själva, inget avsnitt är likt det andra eftersom gästerna kommer ifrån så olika världar med olika historier att berätta. Jag bara åker med och sugs in i deras atmosfär.


Från inspelningen av Leila bakar

Leila bakar (program i Tv4 plus från 2007, 2008 samt 2010)

Leilas succé serie som består av Leila Bakar och Leila Bakar i Frankrike.

I köket i Mariefred invid Mälaren har Leila i tre säsonger bjudit på fantastiska bakverk. Hon visar allt från Bröllopstårta till hembakad pizza och surdegsbröd. Leila bakar har varit omåttligt populärt och uppskattat av till och med de yngsta tevetittarna.

Leila bakar som på mormors vis med äkta smör, men som alltid på sitt eget sätt och visar de bästa genvägarna.
- Det ska vara enkelt och inspirerande, för att alla ska kunna baka mina recept.

Säsong 1 och 2 av serien Leila bakar är utgiven på DVD.


Från inspelningen av Leilas jul.

Leilas jul i Tv4 plus (program från Julen 2007 samt 2008)

Leila bakar allt gott man kan tänka sig till julen!

I programserien julstökar Leila för fullt och bjuder på julmys i koncentrerad form. Hon bjuder på världens godaste julgodis, julbakar och fixar till ätbara julklappar och tar oss med till folk som är proffs på julstämning.

- Jag älskar julen för att det är mysig och stämningsfull högtid. Det kommer att märkas i programmet som är juligt och fullt av traditionella recept och smarta tips.


Leila blandar en härlig sommardrink.

Leila på landet (program i Tv4 plus från 2008)

På Leilas egna torp i Sörmland ska maten passa lika bra i hängmattan som på beachpartyt nere vid sjön.

Dessutom får vi följa med på gösfiske och honungsslungning och får bästa tipsen på hur kött, fisk, fågel och grönsaker blir som allra godast på grillen.

I sommarserien Leila på landet ger Leila Lindholm med sin enkla matlagning inspiration till mat som passar perfekt en skön dag i hängmattan eller till strandfesten nere vid sjön. 

Grönsakerna odlar hon själv och de som inte finns i hennes eget land hittar hon på bygden. Tittarna får också se Leila fiska gös i sjön, slunga honung hos grannen och röka kycklingvingar i den hembyggda röken.