12 cupcakes

White chocolate frosting:

1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Vispa strösocker vaniljsocker och ägg vitt och riktigt pösigt.
3. Smält smöret med pepparkakskryddan och blanda det med äggsmeten och tillsätt gräddfil.
4. Blanda kakao, bakpulver, vetemjöl och salt och vänd försiktigt ner det i smeten.
5. Hacka den mörka chokladen grovt och smält den i ett vattenbad.
6. Rör ner chokladen i smeten.
7. Placera ut pappersformar i en muffinsplåt och fyll formarna till 3/4 med smet.
8. Grädda dem i mitten av ugnen i cirka 15 minuter. Låt svalna.

White chocolate frosting

  1. Hacka chokladen och smält chokladen i ett vattenbad och låt svalna.
  2. Rör philadelphiaosten krämig tillsammans med den smälta chokladen. Ställ in den i kyl eller frys och låt den stelna något.
  3. Bred frostingen på cupcakesen och garnera med guld eller silver non-stop eller röda cocktailbär.

Taggar  choklad cocktailbär Cupcakes Jul kakao