Smygstarta Julbaket redan nu!

Vissa recept kan man bara inte vara utan, för utan dem, ja, då blir nog inte julen riktigt densamma. Minnen är starkt förknippade med smaker, dofter och känslor - som snabbt kommer tillbaka när vi snubblar över dem igen. Att starta upp julens stora bak med klassiska kryddor som saffran och kanel sätter direkt stämningen, och den håller garanterat hela vägen fram till jul. Precis lika gott då som nu.

Leilas klassiska recept inför jul hittar du här:

Chokladknäck med hasselnötter
Olles Spröda pepparkakor
Mammas saffransskorpor
Leilas Lussekatter
Butterkrans med nutella


Hem & Villa mässan i Stockholm 12-15 oktober!

Besök Leila's General stores omåttligt populära monter på Hem & Villa mässan i Stockholm den 12-15 oktober. Här kan du fynda bland massor av varor till fantastiska mässpriser!

Du kommer bland annat att kunna köpa andrahands emalj med mindre defekter, allt till 30 % rabatt. Vi erbjuder även 70 % på utgående textilprodukter samt unika mässpriser på Leilas böcker och silikonprodukter! Botanisera bland alla säsongens nyheter och våra storsäljare!

TÄVLA om två biljetter här!

Träffa Leila på mässan!
Leila kommer att finnas på plats varje dag i vår fina butik samt uppträda på stora scenen.
Kom förbi!


Baka till kanelbullens dag

Onsdagen den fjärde oktober är det en av årets absolut godaste dagar, för det är nämligen Kanelbullens dag! För att lyckas med riktigt saftiga bullar så använd riktigt smör och ha inte i för mycket mjöl i degen för då blir det torra bullar. Hur mycket man ska ha i varierar beroende på vart mjölet är ifrån och hur det är malet... När degen börjar att släppa från kanten av bunken räcker det med mjöl!

Om ni inte testat Leilas recept på kanelbullar med kardemumma och vanilj så måste ni göra det till kanelbullens dag - bästa receptet!

 

 


Welcome Home Company

På fredag den 22 september öppnar Leila sin nya inredningsbutik Welcome Home Company. Butiken ligger i Mood gallerian i Stockholm vägg i vägg med hennes andra butik Leila´s General Store.

I kollektionen hittar du exklusiva möbler, vackra sänggavlar och ekologiska textilier som ger karaktär och personlighet till ditt hem, till ett överkomligt pris.

Inspirationen till Welcome Home Company kommer från Leilas resor och hennes stora passion för inredning och hantverk, här speglas influenser från världens alla hörn.

Varmt Välkomna!

Welcome Home Company
Mood Stockholm · Norrlandsgatan 13 · 111 43 Stockholm


EAT This! Nya avsnitt!

Du har väl inte missat att podden är igång igen efter sommaren? Du hittar det senaste avsnittet av Leilas och Niklas härliga podcast Eat this här! Du kan även lyssna ikapp om du missat några andra avsnitt. 

 


Hello Autumn!

Så här under sensommaren och hösten är det äntligen dags att skörda och det är en perfekt tid att prova nya spännande smakkombinationer med svenska frukter och grönsaker. Prova Leilas rustika, franska baguetter med rödbeta eller det saftiga surdegsbrödet med äpple och valnötter. Här hittar du äppelrecept i mängder och Leilas berömda morotskaka förstås. Passa på att lägga in, syra, safta och sylta nu när det svenskodlade smakar som allra bäst - ta tillvara på den här tiden och allt gott den bjuder!

RECEPTTIPS INFÖR HÖSTENS SKÖRD:
Laktos & Glutenfri Smulpaj med Saftiga Äpplen
Rågsur med Äpple och Valnötter
Rödbetsbaguette med Fetaost
Smulpaj på Äpplen, Plommon och Vaniljkräm
Klassisk Amerikansk Äppelpaj
Leilas Berömda Morotskaka