Leilas Supermat S2 Avsnitt 2

I kvällens avsnitt har Leila hämtat inspiration från Indien och gör en fräsch, fyllig curry med fisk- och skaldjur på egen smakrik, currypasta. Dessutom blir det en snabb vardagsrätt i form av saftig lövbiff med en krispig varm sallad på pak choi, broccoli och rostade pinjenötter. Till dessert blir det en lite nyttigare tvist på den klassiskt franska desserten Clafouti, som liknar vår svenska ugnspannkaka, på kokosmjölk och smaksatt med körsbär. För att släcka törsten gör Leila en otroligt god islatte på hemgjord cashewmjölk, ett perfekt substitut om du vill minska på mejerierna - men älskar en riktigt god latte.

RECEPTEN FRÅN AVSNITT TVÅ:
Indisk Fisk- och Skaldjurscurry med Basmatiris
Lövbiff med Pak Choi och Rostade Pinjenötter
Cashew Istlatte
Coconut Clafoutis med Körsbär