Tips: Detta kött är väldigt magert därför är det bra att äta köttet direkt när det har vilat i smörpapper. Jag använder sällan aluminumfolie till att vila kött eftersom det är för tätt.

6 Portioner

1,2 kg kotlettrad alt. picnicbog av gris
Olivolja



Spice Rub
2 msk salt
2 msk strösocker
2 msk farinsocker
2 msk spiskummin
2 msk chilipulver
2 msk kanel
1 msk cayennepappar
4 msk paprika

  1. Sätt ugnen på 120 grader varmluft.
  2. Blanda alla kryddor i en skål.
  3. ringla lite olivolja över köttet, klappa sedan in köttet med spice rub, undvik att gnida in kryddorna.
  4. Lägg köttet på en ugnsplåt, stek det i ugnen i 4-6 timmar eller till du har en innertemperatur på cirka 78-80 grader innertemperatur.Ta ut köttet och låt det vila inlindat i smörpapper i 30-60 minuter. 

Taggar  pork pulled Skinny