In Okategoriserade

idag flyttar jag min blogg till Familjeliv.se för en nystart. Med denna flytt kommer den få nytt liv med massor av nyheter och inspiration! Jag hoppas att ni är med mig på den resan. Senaste veckorna har varit intensiva med både inspelningar och plåtningar. Just nu jobbar jag med vårkollektionen för www.leilasgeneralstore. com och min nya hemkollektion som lanseras på Ellos online i mitten av oktober. Täby Centrum har precis fått en ny General Store- butik som vi fyllt med roliga prylar så kom och besök mig där! Här kommer några smakprov från Täby och nya kollektionen som kommer i oktober! Kram Leila.  

 Här i på inspelning inför jul i mitt nya Jeansförkläde i denim som blev grymt fint!

  
   Ett litet smakprov på min Sweet Home Collection som är ett spännande nytt samarbete med Ellos. Kuddarna och mattan är min design och möblerna hittar ni redan nu på deras sajt!

Showing 2 comments
  • vivianne treschow
    Svara

    Butiken ser jätte fin ut, lycka till med nystarten, spännande!

  • leila lindholm
    Svara

    Så roligt att ha dig hos oss Leila! Varmt välkommen <3

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate