In Bakom kulisserna, Hemma hos mig, I köket

Dagens frukost medan jag tittar på min baby watch (med tevefunktion). Vi får väl se om jag hinner duscha också… Spännande.

20130116-091713.jpg

Showing 5 comments
 • Annoula
  Svara

  Och ingen dålig frukost, ser riktigt smarrigt ut!

 • Darksess
  Svara

  Gott 😀

 • Helle Kragh
  Svara

  Hmmm.. bästa start på dagen 🙂

 • Cecilia
  Svara

  Försöker börja det nya året lite nyttigare. Tack för frukost/mellanmåls inspirationen.
  Ha det gott!

 • Patricia Thörn
  Svara

  Hej! jag har mailat om ett litet uppdrag till Mårten, men inte fått något svar. så därför vänder jag mig till dig direkt, hoppas det går bra! Jag har startat ett eget företag genom skolan och det företaget har tagit fram en bakbok för barn. Jag undrar om du skulle kunna titta på den och sedan tycka något om den. Det du tycker om den kommer jag att använda om marknadsföring på den regionala mässan i februari. Om du ställer upp så kommer du få ha din logga i min monter och om du har något annat krav är jag öppen. Hör gärna av dig om du vill veta mer om mig, mitt företag eller något annat! Hör av dig även om du inte ställer upp. Tack! 🙂

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate