In I köket, Inspiration!, Just nu, Leila Bakar!, Leila's General Store, Roligt

Såg just något som jag helt lyckats missa. Förstod först inte hur jag lyckats med det men insåg just att jag visst var lite upptagen med att föda barn den dagen. Dagen till ära så skriver charmiga Kalaspinglan Underbara Clara ett peppande inlägg om mig och Beyonce. Precis vad jag behövde idag. Puss på dig Clara!

Showing 3 comments
 • Svara

  Jag var tvungen att kika in och se kopplingen mellan dig och beyonce, men den var ju inte alls långsökt 🙂 och i ett tag tänkte jag om det var den kända Beyonce eller om jag missat något och du tänkt döpa din flicka till Beyonce.. vilket hade varit lite uddan kanske, haha 🙂 Men jag håller med Clara, all pepp åt dig som gör din egen grej! Du inspirerar fler att våga ta steget in i den mansdominerade entreprenörsvärlden 🙂

  Kram /iris

 • vibeke
  Svara

  Vad Kul =) inte konstigt du missat när du födde barn då ju =) kram på dej

 • vibeke
  Svara

  Vad Kul =) inte konstigt du missat när du födde barn då ju =) kram på dej

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate