In Bakom kulisserna, Inspiration!, julpyssel..., Mammalivet, Pyssel, Roligt, Uncategorized

Dessa glasburkar från Ball-Mason burkar röttnar jag aldrig på. De finns så många användningsområden för dem, förra helgen pysslade vi dessa små coola snöglober med vänner till oss… blev dom inte bara helt underbara? Dessutom är det busenkelt att göra… kolla in söta Hedwig hur hon gör sina fina snöglober! Ett perfekt pyssel att ägna sig åt tillsammans med barnen.

I simply love Mason Jars. There are so many lovely thing you can do with them. Not only use them for preserving, they are great for storing food and to make great decorations for Xmas with your kids. This is what we made with som friend the other day…

IMG_4846.JPG

IMG_4849.JPG

IMG_4850.JPG

IMG_4848.JPG

IMG_4847.JPG

IMG_4851.JPG

Showing 13 comments
 • Shirley K Holmqvist
  Svara

  Hej, hej….så bra ide.. Snyggt! Nu undrar jag bara var Får man tag på den snötuben du har bland ”ingredienser”…
  En God Jul!
  Tack på förhand!
  Shirley

 • Tina
  Svara

  Superfint!!! Vart hittar man granarna?! Har letat efter sådana efter att ha sett pysseltips med sådana i en tidning.

  • leila
   Svara

   På Panduro och liknade butiker!

 • helen
  Svara

  Hej!
  Tack för att du förgyller min bak och matlagning☺. Jag undrar om man skulle kunna använda ditt recept på saffransbullar med vaniljfyllning utan saffran eller blir det tokigt?
  Tack på förhand!
  Mvh
  Helen

 • Kajsa
  Svara

  Är inte du viktväktare längre? Hur går det med vikten?

  • leila
   Svara

   Det går utmärkt tack. Jag har uppnått min målvikt för ett år sedan och håller den.

 • Lovisa
  Svara

  Hej Leila!

  Har en fråga! I din bok Welcome Home så är det med en fin krok med en flagga och siffra på. Jag undrar vart man kan få tag i sådana krokar? Tycker dem är så fina och har letat överallt, känns det som 🙂
  Tack på förhand!

  Lovisa

  • leila
   Svara

   Jag köpte den på Antropologhy i USA.

 • Rebecca
  Svara

  Hej, ledsen att jag stör!

  Jag går sista året i gymnasiet och vore jättetacksam om någon kunde svara på några frågor om särskrivningar till en rapport i svenska. Det tar inte så lång tid men skulle hjälpa mig mycket!

  https://www.surveymonkey.com/s/PNJ9352

 • Agneta
  Svara

  Hej Leila.
  Jag följde ditt recept på glasyr till morotskaka, där står 4 dl florsocker. När vi åt av den så var det inte gott alls, alldeles för sött och undra på det, ska ju vara 0.5- 1 dl florsocker. Tycker du ska gå in och ändra på det så inte nybörjare som jag gör samma misstag.
  Mvh Agneta

  • leila
   Svara

   Receptet stämmer och är ett av mina mest populära recept (och det menar jag verkligen). Om ni föredrar att ha mindre florsocker i frostingen kan ni ha det men i mitt recept ska det vara 4 dl. MVH Leila.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate