In Okategoriserade

Rensade hemma en dag och hittade gamla kort på mina tidigare boenden och upptäckte då vad mycket saker jag har behållit i så många år som verkligen betyder något för mig. En fin vas från en av mina resor, porslin från NY eller ett vintagetyg från Marrakech som nu har blivit kudde i min soffa i mitt nya hem.

Det jag också ser är att jag alltid haft en förkärlek för blått. Den färgen går ju aldrig ur, riktigt klassisk, tidlös och rätt om ni frågar mig. Jag blir glad av blått och kommer nog alltid tycka att blått är riktigt flott. Kolla bara de här inspirerande bilderna!

blå1 blå2 blå3 blå4 blå5 blå6 blå7 blå8

Showing 3 comments
 • Annika
  Svara

  Blått och vitt är så snyggt ihop

 • Michaela
  Svara

  Håller med! Blå är en sån underbar färg. Vi har den som accentfärg hemma.

 • Kristina
  Svara

  Verkligen vacker! älskar Blå Coca Cola 😉

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate