In I köket, Leila's General Store, Tips

Att använda rätt köksredskap i köket gör både bakningen och matlagningen mycket roligare. Här tipsar jag och berättar om köksredskapen jag inte kan vara utan i mitt kök. De flesta köksredskapen ni ser i klippet hittar ni här på www.leilasgeneralstore.com

Mina favoritredskap i köket – Videoklipp! (Klicka här)

20130225-103639.jpg

Showing 3 comments
 • linda
  Svara

  Kan inte du göra ett utlåtande och skriva din åsikt om blöjorna från blöjbudet? Skulle vara intressant för oss som oxå har bebisar!

  • leila
   Svara

   Hej Linda, Jag gjorde det i ett inlägg häromdagen men kommer att skriva om dem igen… Jag tycker att blöjorna verkligen är jättebra, de luktar gott och har inga kemikalier som andra blöjor ofta har. Leveransen funkar utmärkt så jag är supernöjd!! <3

 • linda
  Svara

  Kan inte du göra ett utlåtande och skriva din åsikt om blöjorna från blöjbudet? Skulle vara intressant för oss som oxå har bebisar!

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate