In New York Shopping

Jag bestämde mig för att gå över Willamsburg Bridge en dag för att besöka Brooklyn Flea Market. Det var en väldigt varm dag, men oj, det var det värt. Marknaden trodde jag nog skulle vara lite större, men den var naggande god om jag säger så. Jag botaniserade mellan stånden som erbjöd både, tavlor, gamla flaggor, möbler, gamla skolprylar som linjaler, fina trälådor, gamla amerikanska leksaker och mycket mycket annat.  Jag gjorde en del fynd, men tyckte nog att det var lite dyrt på vissa ställen. Jag lyckades bland annat testa den största Donut jag sett, lika stor som mitt ansikte, mer galet än gott kan jag säga.

Brooklyn Flea Market

Adress: ‪50 Kent Avenue, ‪Between N. 11th and N. 12th Streets
Brooklyn, NY 11211
www.brooklynflea.com

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate