In Okategoriserade

Jag har länge varit på jakt efter den ultimata kelimmattan, men det är faktiskt inte så lätt att hitta som jag trodde. Jag ser så många fina mattor i andra hem och på Pinterest, men nu när jag vill hitta en matta till mig själv är det antingen någon liten färgskiftning som gör att hela känslan blir fel eller så är mönstret inte rätt för mig eller så stämmer inte måtten eller så är kvaliteten på mattan för grov. Det är verkligen inte lätt!

Tills jag hittar den perfekta mattan får jag fortsätta att drömma mig bort på Pinterest och andra sajter. Här ser ni lite snygga kelimmönster som går helt i min smak.

Kelim1 Kelim2 Kelim3 Kelim4 Kelim5 Kelim6

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate