In Okategoriserade

innocent

När jag var i Frankfurt häromåret hittade jag de här små mössorna i butik, placerade på innocents smoothieflaskor. De var så söta att jag var tvungen att ta en bild! Då läste jag mig till att mössorna var en del av kampanjen The Big Knit, som under de senaste tio åren har samlat stickare över hela Europa för att samla in pengar till välgörande ändamål. För varje såld smoothieflaska skänker innocent en viss summa till organisationer som på olika sätt hjälper äldre människor att må lite bättre.

Nu har kampanjen kommit till Sverige, och Familjeliv är stolt samarbetspartner till innocent. Under hösten får alla som vill sticka en liten mössa till en smoothieflaska, och när flaskan sedan säljs i butik i februari går två kronor till Röda Korsets besöksverksamhet för och med äldre, som syftar till att ingen gammal människa ska behöva leva ensamt och isolerat. En fin kampanj tycker jag!

HÄR kan du läsa mer om kampanjen, och HÄR finns en fin liten instruktionsfilm till hur du själv stickar en mössa.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate