In Inspiration!, Magi!

Förr hade man koll på hur saker och ting skulle designas. Kolla vilka snygga kapsyler …

20130826-144331.jpg

Showing 2 comments
 • Therese Magnusson
  Svara

  Hej Leila, jag behöver din hjälp!!!
  Jag har just flyttat till USA och har insett att vaniljstång och vaniljsocker inte är helt lätt att få tag på här. Istället hittar jag vaniljextract på hyllorna. Hur ska jag nu bära mig åt när jag vill göra din vaniljsås/ vaniljkräm till dina härliga pajer och kalastårtor? (Mina skryt bakverk) Hjälp!! Skulle verkligen uppskatta ett svar. Varma hälsningar Therese

  • leila
   Svara

   Du borde få tag i vaniljstång i Usa, det finns säkert någonstans på marknad eller i typ karibiska delikatessbutiker. Annat vore märkligt kan man tycka. Jag är inget fan av vaniljessens, det smakar syntetiskt tycker jag så det blir inte alls samma sak… <3 Lycka till i ditt nya hemland <3

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate