In Uncategorized

Häromdagen hittade jag en mapp med bilder från förr … Tänkte att jag kunde bjussa på ett smakprov. Tror att jag haft de flesta frisyrer i mina dagar….

 

Showing 6 comments
 • Catarina
  Svara

  Lika snygg i alla. Fast jag gillar nog de senare bättre än den första. 🙂

 • Mia
  Svara

  Du var absolut fräckast i det korta,
  det var så snyggt!

 • Elin
  Svara

  Du har alltid varit en inspirationskälla för mig och jag har varenda bok! Jag har en liten fråga till dig… en ugn, vilken skulle du tipsa om? Den jag har nu håller inte grader och den fungerar inte till småkakor då de blir brända eller inte bakta alls hur man än passar och vaktar! Har du tips på någon bra ugn? 🙂 kram

 • Sofia
  Svara

  Och det sjuka är ju att du är så otroligt vacker i vilken frisyr som helst!

 • Chocochock
  Svara

  Chokladtårtan såg smaskig ut 🙂
  http://chocochock.se
  En humoristisk chokladblogg

 • josephine
  Svara

  hej :)! mitt namn är Josephine jag undrar om jag kan få baka med dig någon gång jag älskar att baka 🙂 och jag bara 15 år. jag älskar dina program och hur du gör bakelser 🙂 som sagt jag skulle gärna vilja träffa dig och se hur du gör för att lära mig m.m så vill jag nu träffas och prata och du kanske kan ge tips 🙂 tack:)du kan hitta mig på josephine-ka@hotmail.se kram hej 🙂

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate