In Okategoriserade

Jag och Olivia tog oss en liten tur till mamma för  att få lite mormors-mys och plocka grönsaker. Mamma driver ekologisk odling av grönsaker och har en liten gårdsbutik. Vi åker ju dit då och då förstås men för första gången visar Olivia intresse för hästarna. 

Olivia- Mamma, gå in i stallet. Jag rida hästen. 

Jahapp! Så fick det bli. Hon visste till och med hur man gör när man sitter upp på en häst. Fråga mig inte vart hon har snabbat upp det. -Kan själv! Sa hon i vanlig ordning med beslutsam ton, så det var bara att finnas där beredd att fånga. Glädjen och stoltheten i mormors blick gick inte att ta miste på ❤️

   
    
    
    
 
Jag har ju själv varit en riktig hästtjej och spenderade hela min uppväxt i stallet och på hästryggen och vet vilken glädje det ger. Efter att tagit en redig pause på ungefär 20 år har jag nyligen plockat upp ridningen igen och det är fruktansvärt roligt (och bra träning) faktiskt. Nästa gång får ni se mig på hästryggen. På en lite större häst förstås!

Comments
  • Marie
    Svara

    Hästar är härliga! Min dotter har följt mina spår med hästar så nu är det jag som groomar henne. Träningar, tävlingar mm. Dessa underbart snälla vackra djur. Motion och frisk luft och ansvar. Kul att du hittat tillbaka!!

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate