In Okategoriserade

Tänk att det där med att klä julgranen är så speciellt och roligt. Inte minst för barnen! Ikväll var det dax och det gick undan vill jag lova. Med ett brinnande engagemang och rasande tempo lyckades barnen klä hela granen och inte en enda glaskula föll i golvet. Jag beundrade från soffan och berömde deras verk med glada tillrop…

 

Showing 2 comments
 • Pernilla
  Svara

  Hej Leila!

  Jag bakar ditt fantastiska vörtbröd som jag hittat på recept.nu. Men jag känner att det är något som fattas varje gång jag bakar det, så jag letade på din sida om du hade lagt upp det kanske, men det fanns inte. Snäääälla! Kan inte du kolla på recept.nu om det verkligen inte fattas en instruktion eller så på det som ligger där? När jag försöker mig på det så blir mitt bröd lite degigt och inte alls så bra som jag är säker på att det kan bli. Vilken storlek på brödformar ska det vara tex 🙂

  Ha en riktigt god jul! 🙂

  Hälsning /Pernilla

  • Pernilla
   Svara

   Hej igen Leila!

   Tror du att det finns möjlighet att du skulle kunna lägga ut julvörten? Pliiiiizzz?

   Det ÄR ju bara 12 veckor kvar trots allt! 🙂

   Ha det fint! /Pernilla

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate