In Bakom kulisserna, Fotografier, Hemma hos mig, I köket, Inredning, inredningsbok, Inspiration!, Mammalivet

Innan sommaren hade jag besök från Family Living här hemma. Tidningen ramlade ner i brevlådan idag…

20130828-095526.jpg

20130828-100031.jpg

20130828-100039.jpg

20130828-100117.jpg

Hur man bygger sängkojan är ett utdrag från min kommande inredningsbok, bilder som jag lånade ut till Familly Living. Bilderna är fotograferade av Fotograf Wolfgang Kleinschmidt och min medförfattare Ulrika Magnusson som även bloggar här på www.leila.se håller i skruvdragaren. Ni kommer att få massor av liknande smarta tips i boken Welcome Home ute i butik 1 oktober.

Showing 4 comments
 • Lena
  Svara

  Hoppas den kommer i min brevlåda idag …. 🙂

 • Ulrika
  Svara

  Grattis Leila, du har namnsdag idag!
  Länge sen nu, har inte besökt dig på ett tag

  Men jag tackar för recept på din filmjölkslimpslimpa
  den bakar jag ofta när jag vill impa!

  Jag bakar den också när jag känner mig glad
  för de grannar vi har i vår lilla stad!

  Att ge dem ett bröd är kanske inte så stort
  men jag tror att de gillar när de kråset får smort!

  Nu ska jag prova din nyttiga glass
  Och ge till min son, som kan äta ett lass!

  Ulrika

  http://detsomhanderhososs.wordpress.com

 • Barbro
  Svara

  Grattis på namnsdan!
  Tack för alla goa recept som du delar med dej av.
  Ha en fortsatt bra dag, kram

 • Maria Nilsson
  Svara

  Hej,
  Jag blev så förtjust i det toksnygga bordet som du har Leila, det vita ovala. Jag kontaktade THG Home, men dom sa att det ej var deras…att dom skrivit fel i tidningen. Så jag skulle jätte gärna vilja veta vart bordet kommer ifrån=).

  MVH
  Maria Nilsson

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate