In Uncategorized

Efter en kaosartad dag med två vrålsjuka barn hemma måste jag gå och svimma omedelbart nu när stormen har lagt sig. Det enda som kan inspirera mig nu är min säng. God natt.

Showing 13 comments
 • Pornpimol Olander
  Svara

  Imorgon är en annan dag <3

 • Kaisa
  Svara

  Hej Leila. Här skriver en finsk flicka och ja är tjugo två år gammal. Det är inte så lätt att skriva på svenska men jag försåkar. 😀 Jag har tittat många gånger din programmet i teve. Dina resepter är intressant. I går jag provade din två resepter och det va kul. Jag har studerat ett år att blev kock men jag måste slut det eftersom jag blev sjuk. Jag smittas ava depression. Men lycklig din programme fräschar upp ! 🙂

 • Hanna
  Svara

  Det låter som om sömn behövs. Hoppas du fick sova gott och att barnen är på bättringsvägen.

 • Svara

  Hoppas barnen mår bättre idag!

 • Josefine
  Svara

  Hej! Vill tipsa om en väldigt intressant undersökning!!

  Vill du som förälder vara med och tycka till om barnkläders funktion, kvalité och om vad du vill ha för service i en barnklädesbutik? Din åsikt är viktig, nu har du chansen att påverka! Du får dessutom ersättning i form av ett presentkort på 800 SEK från ett barnklädesföretag.

  Klicka på länken:
  https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?fromEmail=true&formkey=dEVETU81Z2ZlWGU3SUcyYUFURTdSRlE6MQ

 • Maria
  Svara

  Krya på er! Hoppas det blir kortvarigt. Stor kram

 • Jenny
  Svara

  Hej Leila!!
  Jag älskar att läsa din blogg och baka efter dina recept…
  Hoppas ni mår bättre…har en liten fråga..har en son på snart 6 månader som har börjat äta mat…och han älskar det…undrar om du har några bra recept på barnmat…tack på förhand…

  Med vänlig hälsning, Jenny

  • leila
   Svara

   Detta är vad jag brukade göra till min Walter, en stavmixer är toppen men tänk på att aldrig mixa potatis för då gör stärkelsen så att det blir som klister. Bebisar ska ju inte äta salt men man kan krydda med lite peppar. Jag tycker däremot att man inte behöver vara rädd för att krydda med färska örter och sånt så att maten ändå smakar gott.
   1. Koka olika rotfrukter och mosa med smör och örter.
   2. Kokta rotfrukter (morot, potatis exempelvis) med kokt lax och färska örter.
   3. Koka färsk majs och mixa med lite smör, olivolja och örter. Majs på burk är saltad så den bör undvikas.
   4. Koka röda linser (det tar cirka 5 minuter) och mosa med lite smör eller olivolja. Mosa ner lite kokt vit fisk (var noga så att det inte finns några ben i fisken).
   5. Att göra fruktpuré är lätt som en plätt. Mango kan man köpa både färsk och fryst och mixa med lite banan.
   6. Keso med mosad banan eller hemkokt äppelmos. Äppelmos är enkelt att koka själv, bara att skala, tärna och koka med pyttelite vaniljstång och pyttelite vatten i botten på kastrullen. Äpplena ger ifrån sig vätska när de börjar att koka så man behöver inte tillsätta så mycket vatten.
   7. Alla fruktpuréer är enkla att koka själv precis som äppelmoset. Exempelvis päron, mango, bär och persika.

   Lycka till <3

 • Nina
  Svara

  Hoppas barnen mår bättre o att ni alla kan sova gott!! O att ni haft en mysig alla hjärtans.. 🙂 Nu ska jag på 3 års kalas o tar med mej ett gäng med dina classic cupcakes m blå frosting o små silverkulor. Blev jättegoa m citronen.
  Styrkekramar!

 • Victorias provkök
  Svara

  Hoppas ni alla är piggare nu:)
  Trevlig helg!!
  Kram från Victoria på http://www.victoriasprovkök.se

 • Lotta
  Svara

  Hej. Jag älskar ditt recept på semlor. Men nu vill min son ha en semmeltårta när han fyller år nästa söndag. Hur ska jag tänka när det gäller ugnstepraturen? Hoppas oxå att ni mår bättre nu. Kram Lotta

 • Lotta
  Svara

  Hej. Jag älskar ditt recept på semlor. Men nu vill min son ha en semmeltårta när han fyller år nästa söndag. Hur ska jag tänka när det gäller ugnstepraturen? Hoppas oxå att ni mår bättre nu. Kram Lotta

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate