In Inspiration!, Just nu, Leila's General Store, Roligt, Tips, Uncategorized

Nu är det snart dags för Hem & Villamässan igen, den går av stapeln i Stockholm den 2-5 oktober, även i år så bygger vi upp en pop-up butik som jag och mitt team är i full gång och planerar, kommer bli sååå bra när det blir klart! Vi kommer ha fin fina erbjudanden i butiken på massor av varor.
Jag kommer även att finnas på plats på Hem och Villa scenen varje dag kl 14 och laga lite mat, och efter det så signerar jag mina böcker i min monter, hoppas verkligen ni tittar förbi och säger hej!

Leila’s General store will visit the biggest Home & house fair with our 100 square meter big pop up store for the third year in row next week and we are super excited. Please come and say hello! You can follow me when I’m building our shop everday on my Instagram @leilalindholm and @leilasgeneralstore

IMG_1156.JPG

IMG_1246.JPG

IMG_1245.JPG

IMG_1232.JPG

Showing 5 comments
 • Chocochock
  Svara

  Jag kanske kikar förbi er fina monter.
  Det är Chokladfestival samtidigt och den tänker jag gå på 🙂

 • Anna
  Svara

  Hej!
  Småpratade med dig på mässan i torsdags och la märke till din parfymdoft som luktade så gott,är nyfiken på vad för parfym du använder? Mvh Anna

  • leila
   Svara

   Tack, det är Paul Smith <3

   • Anna
    Svara

    Tack för svar,vilken Paul Smith,verkar vara svår att få tag på för tjejer…?

    • leila
     Svara

     Det är en unisex doft…

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate