In New York Shopping

Hells kitchen fleamarket

Att gå på loppis är som rena rama besöket i Mecca om man är svag för gamla snygga unika prylar. Jag ser alltid till att besöka så många som möjligt. Där hittar jag allt ifrån gamla snygga flaggor till baseballhandskar, glasburkar, köksmaskiner och mycket annat som jag utsmyckar mitt lilla hem med. Allt är gammalt och slitet förstås. Jag vet att inte alla gillar att gå på loppis eller upplever att de lyckas hitta något men jag måste säga att jag genom åren har hittat mina coolaste inredningsdetaljer där. Man besöker dem på helgerna och de flyttar på sig hela tiden. Den bästa jag var på vid mitt senaste besök höll till på 39th street mellan 9:de och 10:e avenyn.

Hells Kitchen Fleamarket

W 39th Street, between 9th & 10th Avenues
www.hellskitchenfleamarket.com

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate