In I köket, Inredning

Jag älskar köksinredningar. Tänk så många olika sätt man kan bygga dem på som är fantastiskt snyggt. Köksinredare, det kanske man skulle ta och bli…

Så här ser det ut hemma hos mig i mitt kök… (Snapshot från min Instagram ovan). Jag valde ett klassiskt creméfärgat kakel med fasade kanter som jag satte i tegelsättning á la tunnelbanan i Paris. Trixet för att få det att skapa karaktär och få det att se ut som att det suttit där i alla år är att sätta kaklet helt dikt ann och skippa att foga. Det är så de har gjort på både Sturehof och Pastis i New York. Bägge ställena har varit lite inspiration när jag renoverat. Jag ville även ha mässingsdetaljer för att skapa lite klassisk brasseriekänsla i köket. Nedan ser ni två grymt snygga kök med annan intressant kakelsättning och mässingsdetaljer som är sååå snyggt i kök. Dessutom köksö som är grymt praktiskt att jobba på.

 

Showing 4 comments
 • Svara

  Men så fint du har det!

 • Åsa
  Svara

  Jag ser att du har marmor skivor. Är det carrara marmor och är du nöjd med dom?

  • leila
   Svara

   Älskar min carraramarmor. Är supernöjd. Det blir fläckar på marmor men jag ser det som Patina <3

   • Åsa
    Svara

    Tack för ditt svar, det är sååå snyggt.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate