In Hemma hos mig, Inredning, inredningsbok, Tips, Uncategorized, Welcome Home

Här är några bilder hemifrån mig som var i Sköna hem i höstas. Vill ni se mer av mitt hem och få massor av tips och inspiration så hittar ni det i min nya inredningsbok … <3

Showing 5 comments
 • Sally
  Svara

  Kære Leila,
  jeg elsker dit hus (rat-pack-billedet – wow!!) og ville så gerne have din bog. Men jeg er tysk og og her i Tyskland kan vi ikke købe din bog. Sidste weekend var jeg in danmark og håbede at finde din bog der, men desværre ikke. 🙁

  Du er min store idol! Jeg har også en shop og et butik. Dine produkter er så søde.

  Mange julehilsener fra Sally (http://www.harryandsally.de/ eller http://sallys-zuhause.blogspot.de/)

 • Maria
  Svara

  Vilket underbart hem!
  Tack för en oerhört inspirerande blogg. Pappersstjärnan sitter i grantoppen och jag väntar på mitt andra paket från din webshop.
  I’m so excited – can’t wait :-)!

 • Anna - Housesoul.se
  Svara

  Vilken fantastisk fotovägg du har:) Såå fint!:)
  Kram Anna – Housesoul.se

 • Rebecca
  Svara

  Ditt hem är helt fantadtiskt. Älskar det. Så bra smak har du 😀 så inspirerande!!! Har en lite fråga… På tredje bilden har du två lampor/spotlights som är så snygga. Vad är de för några/var kommer de ifrån?

 • Malin
  Svara

  Hej Leila
  Jag är riktigt nyfiken på dina spotlights som du har i köket. Vilket märke och vart kan man få tag på såna snygga spotlights? Jag har spånat lääänge efter såna, men inte hittat ’the one’ förrän jag kikade in här hos dig.
  Mvh Malin

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate