In Travel

En liten spontantripp från Falsterbo ledde oss över till vackra Köpenhamn. Tänk vad fantastiskt det är att på bara 40 minuter kunna ta sig över bron till centrala Köpenhamn! Jag insåg snabbt att jag är där alldeles för sällan. Vilken härlig sommarstad. Omringad av vatten med flera badplatser etablerade överallt mitt inne i stan. Av en tillfällighet råkade vi snubbla rakt in i det härligaste hotellet i stan. Vi bodde inte över men jag hade mer än gärna gjort det för jag misstänker att det inte blir så mycket bättre än så här…

Sanders Hotel Köpenhamn

För vill man njuta av en lyxig weekend i Köpenhamn så är Sanders det ultimata designhotellet. Vi nöjde oss denna gång med en härlig lunch och cocktails. På Sanders Hotel har ingenting lämnats åt slumpen och allt är noga uttänkt in i minsta detalj. Är du en ”hotel junkie” som jag kommer du inte att bli besviken. Missa inte gästtoaletterna i lobbyn med sitt vackra smaragdgröna och badrumsinredning från Lefroy Brooks. Man möts av ett stort fång med blommor i badrummet och att man tänkt på alla små detaljer, samt egen doft och musik.

Sanders Hotel Köpenhamn

Sanders Hotel Köpenhamn

Sanders Hotel Köpenhamn

Sanders Hotel Köpenhamn

Sanders Hotel Köpenhamn

Hotel Sanders besöker man för frukost, lunch, middag eller klassiska cocktails (som de gör otroligt bra i deras vintage inspirerade bar Tata). Jag älskar den genomtänkta miljöerna som osar art deco i kombination med de senaste trenderna inom inredning. Restaurangen Sanders Kitchen bjuder på en medelhavsinspirerad meny med fokus på säsongsbetonade rätter som byts varje vecka. Sanders eleganta boutiquehotellet ligger centralt i Köpenhamn, bara 200 meter från Nyhavn. Deras moderna restaurang ha en uteservering sommartid och en inglasad trädgård vintertid.

Sanders Hotel Köpenhamn

Sanders Hotel Köpenhamn

Sanders Hotel Köpenhamn

Hotel Sanders

Tordenskjoldsgade 15
DK – 1055 København K
info@hotelsanders.com
+ 45 46 40 00 40

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate