In Inredning, Inspiration!, Roligt

En tapet som verkar vara superpoppis hemma hos mig är min boktapet från Cole & son, så nu tänkte jag spinna vidare på lite fler tapeter med böcker som tema. Tapet ger så mycket karaktär till ett rum och jag kan banne mig inte få nog. Om jag fick bestämma så skulle jag tapetsera hela världen med galna tapeter. Så nu slår jag ett slag för det lekfulla. Böckerna på dessa tapeter skapar en härlig och ombonad känsla till rummet!

Brunschwig Fils bibliotheque wallpaper på ett café…

 Deborah Bowness Bookshelf wallpaper är underbart i ett rum med bröstpanel.

 Biblioteksdesign med hönsnät från Colefax & Fowler.

Deborah Bowness book wallpaper på D’Espresso i New York.

Deborah Bowness bookshelf wallpaper i kombo med en riktig platsbyggd bokhylla fylld med Penguins böcker. Galet snyggt!

Varför inte tapetsera in hela dörren. Så skulle jag vilja göra i ett konferensrum och så kanske jag skulle ha mitt hemliga kontor som gömmer sig bakom dörren…Kollektionen Ma Bibliotheque Wallpaper av Marina Vandel är superfin till barnrummet om man exempelvis bara vill tapetsera ett mindre parti eller kanske inuti en hylla. Älskar färgerna!

Detalj av Bibliotheque Wallpaper av Marina Vandel. Roligt, lekfullt och snyggt.

Comments

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate