In Inredning, Inspiration!, Okategoriserade

Skärmavbild 2016-07-07 kl. 09.15.46

Om du inreder ditt hem med en klassisk, neutral bas kan du enkelt förändra och omskapa inredningen efter humör och säsong med små, enkla medel. Skapa exempelvis en krispig och fräsch sommarkänsla hemma med nya, ljusa textilier och färgstarka mönster. Det stilrena textilmönstret med stora rosor finns både i en rosa och blå färgskala och väcker liv i de flesta av inredningar, så prova dig fram och blanda tills du hittat just din sommarstil.

Skärmavbild 2016-07-07 kl. 09.16.56

TIPS! Att mixa textilier i olika mönster och stilar skapar en härlig och personlig inredning!

Skärmavbild 2016-07-07 kl. 09.16.23

I uterummet eller på altanen är det mysigt att inreda med textilier som man enkelt kan bära in och ut efter säsong. Ett tips är att hänga upp ett flaggspel, det skapar snabbt och enkelt en härlig atmosfär.

kok1

I köket på landet kan det vara kul att ta ut svängarna lite extra med detaljerna. Även här är det smart att inreda med en neutral bas så är det lätt att förändra köket efter säsong. Åk på en loppis i sommar, där kan du hitta massor av roliga prylar som kan sätta en annorlunda prägel på köket, leta efter gamla plåt- och glasburkar, vaser, skålar koppar och korgar. Att inreda köket med textilier i olika mönster får köket att kännas både personligt och hemtrevligt!

kok2

TIPS!
I Leila’s Magazine hittar du massor av inredningstips och goda recept till sommaren!
Läs det här!

Showing 2 comments
 • Charlotte Uleskog
  Svara

  Underbart att sväva ut med färger och mönster! Sånt man är lite feg med hemma 🙂 Värt att komma ihåg till nästa inköp

 • Susanne
  Svara

  Hej
  Jag undrar om du har några recept på goda bullar och kakor för barn, som är helt mjölkfria. Vi har en liten kusin som blivit allergisk och vi ska snart ha kalas. Jag vet inte vad jag ska byta ut mot som smakar bra i barnmun?

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate