In Uncategorized

Det är inte helt fel att samla på saker. Jag samlar på allt. Bland annat vackert gammalt porslin. Jag har faktiskt hela källaren full här hemma. Självklart är detta absolut nödvändigt för att jag ska vara lycklig. Faktum är att någon klok sa en gång – Jag köper saker för att jag blir förälskad i dem. Sedan får de hitta en plats i mitt hem. Just det, det var ju jag.

 

Showing 2 comments
  • Anna T
    Svara

    Är det där en bild från din källare? Var du än har hyllan så är det verkligen ett fint sätt att lagra alla dina fynd på. Lite synd dock om den aldrig får ses. Den där hyllan kan jag se i ett kök 🙂 Ordningsamt, nött och mysigt.

  • Darksess
    Svara

    Så fint! 🙂

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate