In Bakom kulisserna, Hemma hos mig, Inredning, Inspiration!, Instagram, Uncategorized

Jag är en riktig frankofil och älskar Paris! Därför blev jag förälskad i den här oljemålningen när jag hittade den på ett galleri på Portabello market i när jag var där med Sofine design på en liten inspirationsresa i mars förra året. Portabello är rena rama guldgruvan om du som jag älskar gamla vackra föremål. Man måste dock bege sig in i gallerierna och sätta på sig sitt mest granskande öga för ute på gatan säljs massor av prylar som inte alls är gamla utan snarare ”fejkgammalt”. Portabello market som hålls varje lördag är alltid hysteriskt och fullt av turister med det står jag gärna ut med eftersom jag alltid hittar riktiga skatter där… Tänk den som en gång stod på den här gatan i Paris och målade tavlan, detta är vad de såg. Nu ska jag bara lyckas finna en värdig plats för den hemma hos mig vilket visade sig vara knepigare än vad jag hade trott! Jag köper alltid saker för att jag älskar dem, vart jag ska placera dem är en senare fråga som jag förr eller löser. Antar att det är så man skapar ett hem att leva och trivas i, omge dig med föremål som du förälskat dig och som påminner dig om upplevelser som du har haft. Det gör hemmet personligt och ger karaktär…

20130303-210341.jpg

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate