In Bakom kulisserna, Hemma hos mig

Här är en liten tjej som hållit låda hela natten… Det är ett fasligt hoppande ur sängen för min del. Full håll-i-gång verksamhet men blöjbyten, ammande, rapande, snuttande och lite annat stök och bök. Nu är vi uppe i alla och står just nu och rullar vagnen fram och tillbaka över en låg tröskel samtidigt som jag skriver ett litet inlägg till bloggen ( #bläckfiskmamma ). Strax ska jag ta och ta mig en till stor kopp kaffe och rulla ut på min dagliga promenad istället… Så här ser dagens frukost ut. Finncrisp med färskost, rökt lax, pepparrot, avokado, gurka och lite svartpeppar på det. I glaset ser ni Berocca och kaffe (använder nespresso bryggare) och en liten frukt. Nu ska jag ut i vintersolen!!

20130125-112848.jpg

20130125-112856.jpg

Showing 13 comments
 • Annoula
  Svara

  De små liven vet hur de ska få ens ögon att gå i kors ;)!

 • Lotta
  Svara

  Vart har du köpt den underbara mössan?

 • Lena
  Svara

  Hej hoppas du har mys dag hemma med baren det har jag myser och bakar sockerkaka med hallon sylt i blandat hopps den blir god

 • veronica
  Svara

  Berocca…på deras hemsida står det : Ej lämplig för barn, gravida och ammande kvinnor.

 • Kristin
  Svara

  Även jag försöker alltid äta hälsosamt!:) Såg gott ut Leila! Kul att få läsa om vilka du får hjäpl av att komma i form! Vill ha tips. Har dock inga bebisar eller små barn. Mina har blivit tonåringar, men vill såklart vara i bra form!!
  Tror säkert du lyckas, du är alltid så fin tycker jag!
  Trevlig helg. / Kristin

 • Birgitta
  Svara

  Jag äter två knäcke med lite grynost och fyra skivor skinka och två paprikaringar, 2,5 dl fettfri fil med 1 dl Pauluns mysli. Stor mugg svart kaffe och ½ l vatten. Så gott och nyttigt och håller mig mätt tills mitt förmiddags mellanmål 🙂

 • Darksess
  Svara

  Så otroligt söt 😀

 • Lena
  Svara

  Åh här har min 4åring hållit mej vaken. Jag äter äter alltid ägg i någon form gärna omelett. Annars blir jag snart hungrig igen . Bakar du ditt frukost bröd själv ?
  Ha en fin vinterdag.

  • leila
   Svara

   Nej, inte just nu. Äter mkt knäckebröd <3

 • Lena
  Svara

  Åh här har min 4åring hållit mej vaken. Jag äter äter alltid ägg i någon form gärna omelett. Annars blir jag snart hungrig igen . Bakar du ditt frukost bröd själv ?
  Ha en fin vinterdag.

  • leila
   Svara

   Nej, inte just nu. Äter mkt knäckebröd <3

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate