In Just nu, Leila Bakar!, Leila's General Store, Leilas söta jul!

Idag tänkte jag slå ett slag för julkalendern som vi har på Leila’s General Store! Om du prenumererar på vårt nyhetsbrev så får du ta del av den och erbjudandet som döljer sig bakom varje lucka. Idag är det exempelvis 25% på alla mina grymma silikonprodukter som tår 260 grader värme… Jag använder dem i både stekpannan och kastrullerna. De blir aldrig missfärgade och är tillverkade i helt giftfri silikon. Finns i massor av färger.

Showing 2 comments
 • Anders
  Svara

  Hej, och ledsen om jag nyttjar din blogg för en akut bakfråga, men jag gör macaron enligt ditt recept på recept.nu och har problem! Mina kakor blir ihåliga med lövtunn botten som antingen sitter kvar på bakplåtspappret eller förintas när smörkrämen kommer. Vad kan ha hänt? Följde receptet slaviskt…

  • leila
   Svara

   Jag skulle rekommendera att du bakar macarons på en silikonmatta och att du låter dem stå framme och torka innan gräddning i minst 30 minuter. De ska ha ett mjukt inre och en frasig yta. Man kan behöva träna ett par gånger innan man lyckas <3 Hang in there!

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate