In Collabs

Jag tror att vi är många som funderar på vad vi kan göra i vår vardag för att minska vår klimatpåverkan. Jag började för en tid sedan lägga om mina abonnemang till miljövänliga källor. Det är allt från PPM val till elleverantörer. När man tänker på det så finns det så mycket som vi med enkla medel kan göra själva i vår vardagskonsumtion för bättre miljöval och det känns så himla bra! Vi bor ju i ett stort gammalt hus som blir dyrt att värma under vintertid. Dessutom har jag en elbil som vi laddar varje natt.

Jag försöker hela tiden titta på hur vi kan göra smartare miljöval hemma i vardagen. Det gäller egentligen allt från el till vattenförbrukning. Man behöver ju inte duscha varje dag tex. Nya vitvaror drar mindre el än gamla. Det finns ju faktiskt mycket som man med enkla medel kan göra. Bara som en sak att lägga om sina PPM fonder till bra miljöval är en sak som man kanske inte tänker på men alla har ju statliga pensionsfonder, eller hur?

Leilalindholm

 

När jag gick igenom detta snubblade jag på Tibber som är det digitala energiföretaget som vill sälja så lite energi som möjligt – och de garanterar faktiskt att aldrig tjäna en enda krona på elen. Med smart teknik kan vi förbruka mindre el och göra ett val som är bättre planeten. All energi du köper av dem miljövänlig och hållbar. 

Appen ersätter traditionella energileverantörer och genomsöker energimarknaden för bästa pris på förnybar energi för stunden (till grossistpris), och ger dig kontroll över din egen energiförbrukning. Som ett resultat sparar du pengar medan du enbart konsumerar grön energi. Du kan dessutom koppla på ”power ups” som är anpassade efter din elbil eller bergvärmepump som är supersmarta.

Tibberappen är användarvänlig och enkel att navigera på sin mobil. Jag som inte är speciellt teknisk hade väldigt lätt för att förstå hur jag använder den. På appen kan jag exempelvis se hur mkt el jag förbrukar i förhållande till snittet.

Allt du betalar är 39 kr / månad och grossistkostnaden för el för att göra ditt hem smartare och sänka dina elkostnader.

HÄR HITTAR NI TIBBER!

Korta fakta om Tibber:

 – Endast grön energi från förnybara källor, som produceras av sol, vind och vatten. 

– Transparent prissättning och låg kostnad. Du får samma pris för el som de själva betalar på energimarknaden. På grund av detta ger

Tibber dig ett av de lägsta priserna på marknaden, och den bästa är allt energi kommer ifrån förnybara källor. 

 – Att växla till och använda Tibber är enkelt. Det tar bara en minut genom deras app och de tar hand om resten. Allt händer via appen på din mobiltelefon och det är enkelt att sköta själv.

– Det är viktigt att få en förståelse och kontroll av sin egen energiförbrukning. Med appen kommer du att få en realtidssynlighet av energipriset och din egen energiförbrukning. 

Dessutom ger det dig analyser och jämförelser av din energianvändning. Att veta var din energi används gör att du kan fatta välinformerade beslut om energiförbrukning.

Och självklart vill man ju välja miljövänlig el, eller hur?

#tibberenergy – I annonssamarbete med @tibber

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate