In Okategoriserade

Igår sändes det andra avsnittet av kockarnas kamp och jag har inte ens vågat titta… Jag vet ju att det var spännande förstås eftersom jag var på plats men ändå är det så läskigt att kolla! Och jag lovar att serien inte direkt kommer att bli mindre spännande framöver. Blodet kommer att flyta och det smäller till bra när vi ställer oss i ladan vill jag lova. Keep tuned in… Här kommer några bakom kulisserna bilder från inspelningarna! 

  
 

 

  
    
    
    
    
    
   

Showing 2 comments
 • vivianne treschow
  Svara

  Ser otroligt gott ut och stort lycka till!
  topbloggare blogg.alltforforaldrar.se/viviannetreschow/

 • Jenny
  Svara

  Hej leila! Jag såg kockarnas kamp i måndags och skulle så gärna vilja ha receptet på desserten du gjorde. Mvh Jenny

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate