In Hemma hos mig, Inspiration!, Magi!, sol & bad

Äntligen är det Valborgsmässoafton och nu vill jag inge hellre än att det ska bli sommar. Åh, som jag längtar efter att gå barfota på gräset och leka med Walter i vattenspridaren. I väntan på detta bjuder jag på lite inspirerande sommarbilder för att få feeling.

Showing 12 comments
 • Romladolcevita
  Svara

  Så fina bilder. Här i Italien är det redan varmt 28 grader, lite för varm nästan för att vara början på maj.

 • Romladolcevita
  Svara

  Så fina bilder. Här i Italien är det redan varmt 28 grader, lite för varm nästan för att vara början på maj.

 • Carina
  Svara

  Vilket mysigt inne/ute hus du har! Där kan du sitta med några gäster en ljummen sommar dag och lyssna till regnet som smattrar mot glasrutorna och kanske dricka något gott 🙂

 • Svara

  Å, vilka fina bilder! Ja, sommaren får gärna komma NU! Men idag har vi iallafall fått en fin vårdag!

 • Svara

  Å, vilka fina bilder! Ja, sommaren får gärna komma NU! Men idag har vi iallafall fått en fin vårdag!

 • Birgitta Waeduemasor
  Svara

  Hej hopp!
  Jag ska få min stora balkong inglasad inom de närmsta veckorna. Där ska jag skapa mitt uterum. Plantera, pynta och göra fint. Sen får det regna hur mycket det vill,för jag kan ändå vara ute i grönskan på min balkong. Fast visst hoppas vi på sommar med sol! Eller hur? 😉

 • Birgitta Waeduemasor
  Svara

  Hej hopp!
  Jag ska få min stora balkong inglasad inom de närmsta veckorna. Där ska jag skapa mitt uterum. Plantera, pynta och göra fint. Sen får det regna hur mycket det vill,för jag kan ändå vara ute i grönskan på min balkong. Fast visst hoppas vi på sommar med sol! Eller hur? 😉

 • Cecilia
  Svara

  Åh, vilka härliga bilder!!

 • solenanna.blogg.se
  Svara

  Svenskens eviga lott: längtan! Längtan efter värme, sol, bad, grillning och av blommor i överflöd. Tack Leila för din pastelliga USA- influerade stil! Den gör mig glad och sätter igång min egen skaparkraft! Tack och ha det gott!

 • solenanna.blogg.se
  Svara

  Svenskens eviga lott: längtan! Längtan efter värme, sol, bad, grillning och av blommor i överflöd. Tack Leila för din pastelliga USA- influerade stil! Den gör mig glad och sätter igång min egen skaparkraft! Tack och ha det gott!

 • Svara

  Vilka underbara bilder. Vill ha sommar nu!

pingbacks / trackbacks
 • […] trädgård till liv och jag frossar loss i bilder från fantastiska förlagor som Ulrikas eller Leilas drömtäppor.  Vill inget hellre än att ha en väldoftande, välmående trädgård att vila […]

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate