In Inredning, Inspiration!, Leila's General Store, Uncategorized

I mitten av februari kommer jag att öppna min första fysiska konceptbutik
Leila’s General Store i Mood gallerian i Stockholm. Det ska bli så otroligt kul så jag kan knappt själv förstå att det är sant! Just nu pågår det full verkstad att bygga, planera, se över sortiment, kolla in olika lösningar för diverse saker, så vi har fullt upp inför öppning! Hoppas verkligen ni lägger Mood-Stockholm på minnet och tittar in till oss när ni har vägarna förbi! Ni är hjärtligt välkomna, vi öppnar på Valentines Day ❤

20140116-094607.jpg

20140116-115105.jpg

20140116-115120.jpg

20140116-115137.jpg

Showing 5 comments
 • Micaela
  Svara

  Va roligt! Om jag har vägarna förbi Stockholm så ska jag absolut svänga förbi. Har varit in på hemsidan flera gånger och kollat men inte beställt någonting för jag vill gärna ”känna och klämma” på saker jag ska köpa 🙂

 • A-M Löfberg
  Svara

  Dit ska jag nästa gång!!!!!

 • Sofia Ekström
  Svara

  Åh så roligt, det är ändå något visst med en fysisk butik, grattis! Jag känner att jag måste passa på att vara så okonventionell att fråga, har ni full bemanning? Jag är färg, form och inredningsgalen. Jobbar ni på ett vikariat i klädbutik och ska börja läsa inredningsarkitektur på deltid i februari. Finns det någon adress jag kan maila ett cv till?

 • Anna - Housesoul.se
  Svara

  Hejja Leila!! Va duktig du är:D Så roligt, grattis!:)
  Kram Anna

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate