In Leilas Supermat

_mg_7022

Jag älskar fisk, skaldjur och allt det där goda och otroligt hälsosamma som havet har att erbjuda! I det här avsnittet av Leilas Supermat bjuder jag först på en lyxig Surf ’n Turf, där jag blandar upp örtsmörsgratinerade havskräftor och flankstek med en fräsch caesarsallad på hemgjord dressing, krispiga salladsblad och frasiga krutonger. Sedan blir det en fräsch bönsallad med varmrökt lax, beskt syrlig blodgrape, söt kokos och lite knaprig mandel – en smakkombination som verkligen gör sig fint ihop. Dessutom avslutar jag med att svänga ihop mina livsfarligt goda, nötiga snickersbitar – prova på egen risk, de tar slut snabbt som ögat! Så gott!

ep-6-kale-caesar-kopia

Surf n’ Turf Caesar 

ep-6-varmro%cc%88kt-laxsallad-kopia

Krispig bönsallad med varmrökt lax

ep-6-snickers-kopia

Nutty Snicker Bars

_mg_7046

Perfekt att göra när ni är många! Och glöm inte att tagga era bilder i sociala medier med #leilassupermat om ni provar laga något från programmet. Jag är så nyfiken!

Comments
  • carina
    Svara

    Såg senaste avsnittet av leilas mat och tyckte att det var nog bland det godaste du har gjort! Caesar surfa n’ turf med havskräftor. Eftersom jag ochså älskar skaldjur så är det en rätt jag bara måste prova att göra.
    Tack för ett mycket bra program och roligt att det kommer nya. Hoppas du kommer göra ett nytt matprogram med julmat och julbakning. Du är en inspiration!

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate