In Collabs

Betalt samarbete med @brothernordic

Har vi inte alla en liten dröm om att bli lite mer organiserade?
Jag kan verkligen ”gå igång” på att organisera. Även om jag för det mesta har alldeles för lite tid över till sånt. Men med jämna mellanrum kan jag plötsligt drabbas av ett ryck och bestämma mig för att styra upp skafferiet eller förrådet. Det där med scrapbooking kanske jag inte går igång på men lite lagom pyssligt är lite roligt, tycker jag. Som att dekorera något eller skriva små meddelanden på saker och ting är ju lite uppiggande faktiskt. Så när jag fick en förfrågan från Brothers Brother om jag vill testa deras trådlösa printer kunde jag inte säga nej. Printern är liten nog att ha i handväskan och man kan skriva ut på både tejp och presentband i siden satin i olika färger. Och efter att ha haft den nu i ett par månader har den kommit till användning betydligt oftare att vad jag hade kunnat trott.

Denna vinflaskan tar jag med mig som gå-bort-på-middag-present nästa gång jag ska på tjejmiddag…. Älskar att man smidigt kan skriva ut trådlöst från appen till den lilla portabla skrivaren och det är inte bara på tejp utan även på satinband!

LEAVE a message…

Skrivaren kan man ju naturligtvis använda till märkning på massor av saker som är smarta och praktiska så märkning av barnens stövlar, mobiler och kläder till skolan men roligast är det ju nästan att skriva roliga meddelanden på presenter och på satinbanden. För vem blir inte lite glad av ett personifierat meddelande?

Lite pepptalk på spegeln är aldrig fel… både gästerna och kidsen gillar detta! Jag behöver också ett stärkande ord ibland!

 

 

GROW YOUR OWN

Laddat för årets trädgårdssäsong. Alla tomatplantor måste ju märkas upp så att vi inte lyckas blanda ihop dem. Den blanka tejpen har jag ju en självhäftande baksida så att den går att fästa. Jag gick till färghandeln och hämtade såna där pinnar man använder till att röra runt i färgen med och skrev enkelt ut namnen på de tomatsorterna som jag tänkte plantera under våren. Jag passar också på att märka upp våra örter och det kommer att underlätta när barnen ska hämta örterna framöver. Bra att veta är att tejpen faktiskt tåt tål vatten.

 

TVÄTTSTUGAN

Jag brukar köpa storpack med miljövänligt tvättmedel som jag nu fyllt i burkar och märkt upp burkarna med tejp som att man vet vad som är vad…

 

SKAFFERIET

Även burkarna i skafferiet har blivit uppmärkta med datum på tejp i botten och en tejp på vad de innehåller. Jag har också tejpat upp mina eco ziplockpåsar som är praktiska att ta med sig när man exempelvis ska på picknick eller packa ner snacks i väskan.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate