In Inredning, Inspiration!, Pyssel, Tips, Uncategorized
Smart förvaring

Här ser man ett roligt och smart sätta att förvara småprylar vid skrivbordshörnan eller vid pysselhörnan…

Älskar insidan av det här skåpet…

Något att lägga på minnet till våren…

En liten gå-bort-present i burk, kanske? På så vis kan man ge bort något som känns personligt och genomtänkt. Bara att fylla burken med något trevligt till badet.

Ordning och reda i skafferiet…

Jag älskar att pyssla hemma och kolla in smarta förvaringslösningar på min Pinterest. Det finns så mycket man kan göra och på tok för lite tid! Snacka om att man skulle kunna organisera varenda liten kvadratcentimeter i sitt hem och aldrig ha någon rörig låda. Vi får väl se om den dagen någonsin inträffar i mitt liv. Tills dess får jag vara lite av en kreativ mess.

 

Showing 2 comments
  • RUTHiga EMMA
    Svara

    Vilka roliga och praktiska lösningar.

  • Lisa
    Svara

    Vilka underbara lösningar. Du löste lite av mina skrivbordsproblem. När jag ska göra det är nästa fråga :-)kram Lisa

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate